HTML

Plézer-féle Gyógyfűszappan Manufaktúra

Írásaim a natúrszappanokról, krémekről, aromavizekről, fürdősókról, fürdőbombákról szólnak, és hogy hogyan jutottam el odáig, hogy magam készítsem el Őket.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Itt a nyár!

2016.06.01. 19:24 Gyógyfűszappan

Itt a nyár!
Mielőtt mindenki eldobja a tollat, ceruzát, klaviatúrát, majd előveszi a bikinit és nyaralni megy, tarts velem és olvasd el, amit Neked írtam.
Az elmúlt hónapokban azzal töltöttük az időt, hogy valami újdonságot hozzunk Neked. De annyira belelendültünk, hogy többféle lett belőle! Sőt külsőben is megújultunk.
Így hatott ránk a tavaszi megújulás. Bezsongtunk.
Sok, jó visszajelzést kaptunk már, az új termékekről, ezért is gondoltuk, hogy itt az ideje bemutatni őket.
Arra gondoltam, hogy most nem untatlak valamiféle termékfelsorolással, hanem csak arról mesélek mi minden jót találsz a dobozokba és mi inspirálta az új külsőt.
Megszületett a green dream termékcsaládunk.
Tagjai: tusfürdő, sampon, folyékony kézmosó szappan. Mindegyik kímélő, óvja a bőrt és hipó-allergén. Friss, zöld, tavaszi parfümillatúak.
Ha bőrápolás, akkor E vitamin, phantenol, antioxidáns, regenerálódás, illatmentesség. Igen, igen, a kókusz testápolónk mindezt tudja! Hàt nem szuper! És még az illata is fantasztikus. Majd a részletes leírásban olvashatod, hogy miért is van illata, ha nem is tettünk bele.
Aminek biztos örülni fogsz: elfér a neszesszerben, kis táskában, ápol, dezodorál, fertőtlenít, antibakteriális. Na, mi vagy mik lehet/lehetnek ez/ezek? Arra gondoltam, hagyom, hogy izgulj. A facebook oldalunkon bemutatom az új termékeket, ennél részletesebben.
Nem ömlesztve kapod, hogy legyen időd átolvasni, megnézni. Egy nap csak egyet.
Ha nem tudod kivárni, akkor itt megnézheted őket. Már rendelhetőek!
Az új külső egy régen dédelgetett álom eredménye. Szeretett nagymamámhoz kapcsolódó érzés, emlék, hangulat tette lehetővé, hogy ez a vintázs hangulatú külső megszülethessen, mely visszaidézi a békés, boldog, harmonikus időszakot.
Zárom soraimat és várlak holnap facebook oldalunkon, ahol megnézheted kisfilmünket.
Xoxo Noémi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfuszappan.blog.hu/api/trackback/id/tr898768950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása